L'Ajuntament de Valls suspèn les llicències dels clubs socials de consumidors de cànnabis

La Junta de Govern també ha aprovat adjudicar per un import de 99.752 euros la segona fase de les obres d’asfaltatge del carrer Licoristes
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Valls | Cedida

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat suspendre la tramitació i la concessió de llicències urbanístiques, ambientals i recreatives, així com altres llicències municipals connexes, per a la instal·lació o ampliació d’associacions o clubs socials de consumidors de cànnabis.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament ha procedit a la suspensió amb la finalitat d’estudiar les condicions urbanístiques i administratives relacionades amb aquest tipus d’activitats i determinar si aquesta regulació s’ha de dur a terme mitjançant planejament o bé sobre una ordenança específica sobre aquesta matèria. La suspensió és per un període d’un any, encara que pot ser de més de dos anys en els supòsits d’aprovació inicial via instrument de planejament.

 

99.752 euros per al carrer Licoristes

Per altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat adjudicar per un import de 99.752 euros IVA inclòs a l’empresa Excavacions Carbonell la segona fase de les obres d’asfaltatge del carrer Licoristes, una de les vies principals del Polígon Industrial. D’aquesta manera, es completarà l’asfaltatge de la totalitat del carrer, després que el passat mes de febrer es pavimentés prop de la meitat de la via, amb una inversió aleshores de 87.000 euros. L’any passat, l’Ajuntament ja va pavimentar el carrer Artesans, una altra de les principals vies del Polígon Industrial, destinant-hi 172.000 euros.