Els Teatres de Valls ja tenen preparada la temporada de tardor

Entre el 20 i el 31 de juliol es retornarà l'import de totes les localitats venudes pel primer semestre
Preparada la nova temporada de Tardor | Tarragonadigital

L'emergència sanitària generada a partir de la Covid-19 va obligar la Xarxa de Cultura de Valls a cancel·lar tota la temprada programada pel primer semestre del 2020.

Aquest fet ha provocat que l'aforament dels recintes culturals es redueixi per complir les mesures aplicades per la Generalitat i, per aquest motiu, entre el 20 i el 31 de juliol es retornarà l'import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients dels teatres.

A més, s'ha aprofitat per preparar la temporada de tardor i ja s'ha donat a conèixer la nova programació que s'iniciarà el 26 de setembre. Les entrades i els abonaments, d'altra banda, sortiran a la venda al setembre.

Mecanisme de retorn d'entrades i abonaments

Les limitacions d’aforament dictaminades arran de la fase de represa, fan que s’hagi de fer el retorn de totes les entrades adquirides. Aquest retorn començarà el proper 20 de juliol, a les taquilles del Teatre Principal en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores fins al 31 de juliol.

Per les entrades adquirides a la taquilla del Teatre Principal, s’hi haurà d’anar presencialment amb l’entrada o entrades a retornar i s’haurà d’omplir una instància, que es podrà trobar al portal web de l’ajuntament de Valls o bé a la taquilla mateix. Totes les devolucions es faran mitjançant transferència bancària, pel que serà necessari que totes les persones que sol·licitin una devolució, portin el número IBAN on vulguin rebre l’ingrés.

Preparada la temporada de tardor

Els Teatres de Valls ja tenen preparada la nova programació de tardor que s'iniciarà el 26 de setembre, al Centre Cultural, amb l'obra 'La Dona del 600'. A més, també acollirà els espectacles ' El pare de la núvia' amb Joan Pera i 'T'estimo si he begut', de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner en substitució dels espectacles 'Cobertura' i 'Una història real' que no han pogut ser reprogramats. A més, 'La Bona Gent' de Quim Masferrer, previst per la Festa Major de Sant Joan, s'ha pogut reprogramar pel 28 de novembre.

  

El Teatre Principal acollirà 'Vaig ser pròsper o recordant la tempesta', El Petit de Cal Eril, Els Pastorets de Valls i el muntatge un 'Cap d'any a l'infern'. Pel que fa a l'àmbit dels espectacles familiars, s'ha pogut reprogramar 'Laika' i 'El faune, el drac i el dimoni' i del 3 al 8 de novembre tindrà lloc el Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls.

La venda de les entrades i abonaments per la nova temporada, es posaran a la venda a partir del setembre. Tota la informació es penjarà a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram de Cultura de Valls.

Espectacles de la temporada de tardor als Teatres de Valls

Calendari

 • 26/09/2020: 'La Dona del 600' al Centre Cultural
 • 03/10/2020: 'Laika', de la companyia Xirriquiteula, al Teatre Principal

 • 17/10/2020: 'El pare de la núvia', amb Joan Pera, al Centre Cultural

 • 23/10/2020: 'Vaig ser pròsper o recordant la tempesta', al Teatre Principal

 • Del 03/11/2020 al 08/11/2020: Guant, Festival de Teatre de Titelles de Valls, al Teatre Principal

 • 14/11/2020: 'T’estimo si he begut', de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner, al Centre Cultural

 • 15/11/2020: 'El Petit de Cal Eril', al Teatre Principal

 • 21/11/2020: 'El Faune, el drac i el dimoni', d’Eudald Ferré i Gerard Mallorquí, al Teatre Principal

 • 28/11/2020: 'Bona Gent', amb Quim Masferrer, al Centre Cultural

 • 26 i 27/12/2020 – 01-02-03-06/01/2021: 'Els Pastorets Principals de Valls', al Teatre Principal

 • 30 i 31/12/2020: 'Un cap d'any a l'infern', al Teatre Principal

"Alcover crea un catàleg amb els arbres més interessants i característics del municipi" "Atenció: Suspès preventivament el casal d'estiu de Puigpelat per un possible positiu"