NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
L'espectacle Blink Flash Duncan està basat en la biografía de la ballarina Isadora Duncan.

Música, dansa, teatre i circ en la nova temporada del Convent de les Arts d’Alcover

Ja es poden adquirir els abonaments de la temporada hivern-primavera 2019 per gaudir d’una desena de propostes del 3 de febrer al 19 de maig

El Convent de les Arts d’Alcover, ja ha posat a la venda dels abonaments de la nova temporada hivern-primavera 2019 amb una desena de propostes on la música, la dansa, el teatre i el circ en seran els protagonistes a partir del 3 de febrer fins al 19 de maig.

Els abonaments, dividits per disciplines artístiques, ofereixen una gran varietat de propostes. Per tant, pel que a l’abonament ‘Música’, el 3 de febrer La Tieta Clara presenten ‘Armilles i tirants’ un repàs a les cançons d’ahir i d’avui amb un punt de nostàlgia.

El 31 de març, Aupa Quartet presenta ‘Preparant el viatge’. Aquesta formació, que ha estat treballant en residència al Convent de les Arts, genera ponts entre la música clàssica i la música moderna amb influències del jazz, del Groove o de músiques del món.

El 7 d’abril, el cor de l’Orfeó Català portarà a Alcover ‘De Catalunya al món’, amb temes des de Pau Casals a Mozart, Mendelsshon, Bruckner, Elgar i Guinovart.

El 7 d'abril el Convent de les Arts acollirà el cor de l'Orfeó Català.
El 7 d'abril el Convent de les Arts acollirà el cor de l'Orfeó Català. | Cedida

 

La darrera proposta musical anirà a càrrec de Medusa, amb un espectacle on el jazz, el rock o el pop comparteixen espai sota el nom de ‘Flueix, s’adapta, irrita’. Serà el 19 de maig.

L'abonament 'Música' inclou aquests quatre espectacles i té un cost de 39 euros, o 32 euros amb el Carnet de CA.

Reconegudes propostes teatrals en la nova temporada del Convent de les Arts

El teatre és un altre dels pilars dins d’aquesta nova programació hivern-primavera del Convent de les Arts. El vessant contemporani predomina en les tres ofertes d’alt nivell que es presenten.

El 24 de febrer, la cia. Psirc portarà a l’escenari alcoverenc ‘El meu nom és Hor’ un espectacle de circ contemporani, amb acrobàcies de risc, titelles incomplets, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres a través d'un ‘luminòfon’.

Dos Premis Butaca 2017 (Millor muntatge de petit format i Millor text teatral) i dos Premis Max (Millor espectacle revelació i Millor autor revelació) avalen ‘Fairfly’ una comèdia contemporània sobre l'emprenedoria de la cia. La Calòrica que es podrà veure el 24 de març.

El 5 de maig serà el torn de la cia. Maranbagrup, que oferirà ‘Memòria de les oblidades’, una història que intenta recrear la vida de quatre dones empresonades a la presó de les Oblates quan, un cop acabada la Guerra Civil espanyola, el règim franquista inicia una etapa de repressió entre els considerats contraris.

L'abonament ‘Teatre’ inclou aquests tres espectacles i té un cost de 29 euros o 24 euros amb el Carnet de CA.

Dansa teatre i música entre les propostes familiars

Les propostes familiars, per a petits i grans, també tindran el seu paper destacat tot combinant dansa, teatre i música.

El 10 de febrer la cia. Blink Flash oferirà ‘Blink Flash Duncan’, un espectacle de dansa-teatre i objectes per als més menuts, recomanat a partir dels 2 anys, per despertar la dansa com a llenguatge d'expressió i obrir la consciència de les emocions.

Just un mes després, el 10 de març, la cia. Anna Roca representarà ‘Momo’, una peça que, a partir de la novel·la homònima de Michael Ende, vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de la vida de la societat actual.

Imatge de l'espectacle familiar 'Una poma, un pomer'.
Imatge de l'espectacle familiar 'Una poma, un pomer'. | Cedida

Per últim, ‘Una poma, un pomer’, de la cia. De Paper serà la darrera representació de caràcter familiar el 28 d’abril. Es tracta d’un espectacle recomanat a partir d'un any fet amb papers,, dibuixos, llibretes i cançons populars, per acostar-nos al cicle de la vida i a l'increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal.

Els abonaments ‘Petits i Grans’ es poden adquirir per 12 euros o 8 euros si es disposa del carnet del CA.

D’altra banda, el Convent de les Arts segueix amb les entrades a 5 euros per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectacles també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis.


Comentaris