Cua a l'exterior del Pius Hospital de Valls

Es queden sense vacuna unes 200 persones citades al Pius Hospital de Valls

Salut ha citat més persones de les vacunes que havia enviat

Problema sorgit aquest dimecres al Pius Hospital de Valls. El Departament de Salut, després de citar via SMS diversos funcionaris per posar-se la vacuna d'AstraZeneca, vàries, es van enviar menys dosis que persones estaven citades, segons explica El Vallenc. El resultat: desenes de persones sense rebre la vacunació. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'hospital vallenc és un dels punts per vacunar contra la Covid-19 a la regió sanitària del Camp de Tarragona. Les cues que s'han registrat aquest dimecres han arribat a donar tota la volta de l'edifici. Segons el citat mitjà, es desconeix l'origen de l'error que ha provocat les llargues cues per vacunar i deixant citats sense la vacuna, però s'apunta que el problema ha estat en un excés de persones cridades a l'hospital vallenc per les vacunes que hi havia.

Durant la jornada d'aquest dimecres, s'han subministrat una vuitantena de dosis al Pius Hospital de Valls.A més, des del centre s'han volgut disculpar amb la gent que s'ha quedat sense vacuna, tot i no ser responsables del centre.