Valls ajorna la 66a edició de la Firagost

La situació sanitària obliga a prorrogar-la fins al 2021
La Firagost de Valls, ajornada fins al 2021 | Isma Llanes

La Comissió Organitzadora de la Firagost ha decidit ajornar la 66a edició de la fira fins a l'any 2021, davant l'evolució dels últims dies de la pandèmia provocada per la Covid-19. Així doncs, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria, l'Ajuntament de Valls, la Societat Agrícola i els altres estaments organitzadors han acordat suspendre l'edició que s'havia de celebrar enguany.

En un comunicat, l'organització de la Firagost apunta que la normativa sanitària de cara als dies 4 i 5 d'agost preveia que la fira només pogués celebrar-se amb exposicions i mercats. Així doncs, tot i que s'estava treballant intensament en l'organització de la Firagost, finalment l'evolució de la pandèmia ha obligat, per responsabilitat, a prendre la decisió d'ajornar-la.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la fira, per la seva confiança amb la Firagost com a gran aparador del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats. Des de l'organització apunten que, tot i les circumstàncies, un nombre considerable d'expositors ja havien confirmat la seva presència, «fet que mostra el suport que sempre ha mantingut el certamen».

Els organitzadors manifesten el seu «compromís» en l'organització de la fira de cara a l'any 2021, per tal que continuï sent una de les fires multisectorials a l'aire lliure més importants del país.

"Alcover: Dràstica decisió de l'Ajuntament per evitar contagis al riu Glorieta" "Valls explica com serà la celebració de Sant Jordi el pròxim 23 de juliol"