Es posen a la venda les entrades pel concert de versions i l’espectacle de cabaret de Cap d’Any a Valls

La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System ompliran de música la segona edició del doble concert revetlla de versions al pavelló Xavi Tondo. El GTP proposa ‘Un Cap d’Any a l’infern’
La banda del coche rojo. | Cedida

A partir d’aquest dimecres 16 d'octubre, a partir de les 18.00 hores, comença la venda les entrades dels actes organitzats a Valls amb motiu de la celebració de la Nit de Cap d'Any.

 

Les entrades es poden adquirir, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18.00 a 21.00 hores, i els divendres de 12.00 a 13.30 hores o a través del web www.eventbrite.es. 

 

‘Un Cap d’Any a l’infern’, la proposta del Grup del Teatre Principal

El Teatre Principal serà l'escenari d'una de les propostes per acomiadar el 2019 i rebre el 2020 amb força amb l'espectacle ‘Un Cap d'Any a l'Infern’, a càrrec del Grup del Teatre Principal.

 

L'obra, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23.00 hores i s'allargarà fins a la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge. Durant la funció, l'escenari del Principal s'omplirà de números musicals, d'humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l'infern. Les entrades, al preu de 25€, inclouen el cotilló. 

 

Concert al Centre Esportiu Municipal El Fornàs

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble Concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, sis hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d'amenitzar la revetlla al pavelló del passeig Josep Tarradellas, al Fornàs, a partir de la 1.00 de la nit del dia 1 de gener i durant tota la matinada. Els preus seran de nou testimonials, per regular l'aforament del recinte: 3€ l'entrada anticipada i 5€ la mateixa nit.