Els Bombers apaguen una represa del foc de Querol de dimecres passat

El foc va començar a la teulada de palla d'una casa abandonada
Els Bombers apaguen una represa del foc de Querol de dimecres passat | ajuntament de querol

 

 

ACTUALITZACIÓ 16/08/19 16h

El matí d'aquest divendres, 16 d'agost, els Bombers han hagut d'apagar una represa de l'incendi que va cremar aquest dimecres a Mas Biosca, a Querol. Les flames han pogut ser sufocades per un vehicle ADF de Querol i s'han activat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els efectius han evitat que el foc es propagués per la zona forestal.

 

NOTÍCIA 14/08/19 18.20h

Fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dimecres, 14 d'agost, per un incendi forestal al terme municipal de Querol, a l'Alt Camp. Segons han informat els Bombers, el foc al marge de la carretera C-37, a l'altura del punt quilomètric número 30. L'incendi ha començat a la teulada de palla d'una casa abandonada, i s'ha pogut apagar sota pins després de l'avís dels veïns.

 

El foc ha començat en una teulada de palla | ajuntament de querol

 

Els membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Querol s'han activat i han pogut contenir el foc fins que han arribat els Bombers, que han enviat un total de vuit dotacions, set de terrestres i una d'aèria, amb l'helicòpter, per tal de dur a terme les tasques d'extinció de l'incendi. Cap al voltant de dos quarts de set de la tarda els Bombers ja havien rodejat el foc, que ha cremat una superfície aproximada d'1,5 hectàrees de vegetació. 

 

 

Imatge de l'incendi d'aquesta tarda a Querol | Ajuntament de Querol

 

Els ADF de Querol treballen en l'extinció de l'incendi | ajuntament de querol