Alumnes de l'Aula de la Química del Camp d'Aprenentatge de Tarragona

L'AEQT impulsa des del 2007 l'Aula de la Química del Camp d'Aprenentatge de Tarragona

Uns 2.000 estudiants hi descobreixen cada any com funciona la Química i què aporta al territori i a la societat

L'AEQT  disposa de diferents projectes educatius amb l'objectiu de fomentar les vocacions científiques i l'excel·lència acadèmica entre els més joves, a l'hora de divulgar la  química com a ciència i com a indústria en el nostre territori  a través de diversos projectes.

Des de l'any 2007, l'AEQT impulsa l'Aula de la Química del Camp d'Aprenentatge de Tarragona instal·lació del Camp d'Aprenentatge de Tarragona, ubicada en el Complex Educatiu.

Dins de la seva tasca divulgativa sobre el sector químic, com funciona, quins són els seus riscos i processos, i també quins són els productes que fabrica i com aquests són presents i milloren la vida de les persones, l'AEQT ofereix als estudiants del cicle superior de primària, ESO i Batxillerat una immersió en la indústria petroquímica, a través d'una metodologia interactiva i experimental.

A més del treball desenvolupat en aquesta aula, per on passen uns 2.000 estudiants cada curs, el programa es pot complementar amb una visita a una  indústria. Amb la creació d'aquesta aula es vol contribuir al procés de formació dels joves i donar suport al coneixement de la indústria que els envolta.

Per a l'AEQT és important impulsar iniciatives d'aquesta mena, per fomentar la relació i la confiança entre la  indústria i la  societat a través d'aquesta nova eina de transparència.