Un aeroport desert: Reus enlaira poc més de 200 passatgers en tot el mes de maig

La caiguda és d'un 99,8% respecte l'any anterior | L'emergència sanitària enterra la temporada alta 2020

226 passatgers i 336 operacions d'enlairament i aterratge. Aquest és el balanç total de l'Aeroport de Reus després d'un mes de maig immòbil, pobre, on la sacsejada de la Covid-19 i les restriccions absolutes al tràfic aeri han enterrat tota possible ombra de temporada alta. Els números segueixen el camí d'un abril gairebé a zero i un març de quinze dies, i tanca el cercle del pitjor trimestre de la història de l'aeròdrom de la Costa Daurada.

El descens de passatgers és d'un 99,8% amb diferència amb el mes de maig del 2019, i el d'operacions s'ha desplomat un 82,4%. Les perspectives apunten ara a un mes de juny també sota mínims, amb el trànsit internacional encara aturat i amb perspectives d'obrir el trànsit estatal a partir de la setmana del 22 de juny, fet que podria donar un mínim aire. El mes de la recuperació i en què l'aeroport tornarà a ser aeroport serà, si no hi ha cap novetat que trastoqui els càlculs a darrera hora, un juliol que encara s'albira llunyà.

"Cau l'IPC a TGN: Els preus que més han pujat i baixat aquest maig" "Nou pas endavant del Port de Tarragona: una obra estratègica, enllestida"