GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

5 morts i 51 nous positius per coronavirus a Tarragona eleven la xifra total a 404 casos

El nombre total de casos positius a la demarcació és de 404
5 morts i 51 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona | àngel ullate

 

El Departament de Salut ha fet públiques les dades dels nous casos de positiu per coronavirus a les comarques de Tarragona d'aquest divendres, 27 de març. En les darreres 24 hores, s'han registrat 51 nous casos de coronavirus i 5 persones han mort. D'aquesta manera, el total acumulat és de 404 casos, mentre que les morts s'eleven a 18.

 

Per zones, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 40 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 336 el nombre de confirmats acumulats. D'aquests, 175 es troben ingressats, dels quals 47 mantenen ingrés a l’UCI. En les darreres hores, al Camp de Tarragona hi ha hagut 5 morts, elevant a 16 els morts acumulats.

 

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, hi ha hagut 11 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 68 el nombre de casos acumulats. Del total, n’hi ha 24 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. En les darreres 24 hores, no hi ha hagut cap mort a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre.