Panoràmica dels terrenys on s'ha projectat el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou

La polèmica per la compra dels terrenys del Hard Rock arriba al Parlament

En l'actual situació, el govern català avançarà 96 dels 120 milions de l'operació

La setmana passada es va conèixer la notícia que l'Incàsol, un organisme del govern de la Generalitat de Catalunya, avançaria el 80% dels diners per comprar els terrenys  de Hard Rock, el futur complex turístic que està projectat a l'entorn de Port Aventura. L'executiu català sempre havia negat que aquesta operació comportés cap mena de despesa pública. De fet, la portaveu del govern, Meritxell Budó assegurava, recentment, que Hard Rock no rebria «ni un euro públic». 

Tot i les declaracions de Budó, la polèmica política està ben lluny d'acabar-se. De fet, aquest dimarts, 16 de setembre, el grup parlamentari de la coalició d'En Comú Podem ha anunciat una nova iniciativa en contra de la compra dels terrenys per part del govern del president Quim Torra. 

Resolució al Parlament

La coalició d'esquerres ha fet públic que entraran una proposta de resolució al Parlament perquè els diputats, i diputades, rebutgin les condicions  acordades per la compra i la  venda dels terrenys de Hard Rock entre Criteria, l'Incasol i l'empresa Hard Rock. Així mateix, segons l'argumentari d'En Comú Podem, s'instarà al govern a aturar l'operació en les condicions actuals acordades.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Segons les condicions que es van conèixer la setmana passada, el govern no només avançarà 96 milions del total dels 120 milions de l'operació, sinó que també hauria de fer front a les possibles indemnitzacions dels antics propietaris i haurà de comprar, definitivament, els terrenys al cap de 10 anys si així ho reclamés l'empresa compradora.