Gran participació al concurs de dibuix «Explica’ns, què fas?» del Port de Tarragona

Un total de 45 infants han presentat el seu dibuix
El dibuix guanyador del concurs “Explica’ns, què fas?” del Port de Tarragona | Port de Tarragona

 

El Port de Tarragona ha rebut 45 obres a través del hashtag #dibuixPortTarragona per participar en el concurs de dibuix «Explica'ns, què fas?», que ha tingut una gran participació d'infants.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El concurs es dividia en 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys i per cada categoria han estat premiats tres dibuixos. Tots ells participaran en una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. Així, els nou infants participants del concurs i els 18 acompanyants, s'ajuntaran en una experiència marítima. La data del viatge queda supeditada a la finalització de les mesures preventives per contenir la pandèmia de la Covid-19.

 

L'Elsa, guanyadora del premi especial

Nou han estat els dibuixos premiats en aquest concurs realitzat pel Port de Tarragona.  Les guanyadores de la categoria de 3 a 4 anys han estat l'Elsa, la Joana i la Maria; de 6 a 9 anys, el Blai, el Pau i la Sofia; i de 10 a 12 la Neus, l'Alba i la Gisela. 

 

El dibuix guanyador del premi ha estat el de l'Elsa. El Port de Tarragona li farà entrega del premi especial: una tauleta. L'autora de l'obra guanyadora la descriu així: «som l'Elsa, el papa i la mama. Estem a la cuina, el nostre raconet calentet i acollidor, jugant, menjant, xerrant i rient. Tenim les millors vistes, el Port de Tarragona.»

 

L'Elsa per fer aquest dibuix ha utilitzat retoladors, aquarel·la i llapis. Es tracta d'un dibuix amb molts colors, on s'hi volen representar totes les tonalitats de l'arc de Sant Martí.

 

El dibuix d'en Blai, de 8 anys | Port de Tarragona