Continuen els positius i les defuncions per coronavirus a la demarcació de Tarragona

Aquest divendres 10 d'abril s’han registrat 43 casos nous i 8 morts
El nombre de casos positius i defuncions per coronavirus continua en augment | Cedida

Continuen els positius i les defuncions per coronavirus a la demarcació de Tarragona. El departament de Salut ha informat dels nous casos positius de la Covid-19, així com les morts que s’han registrat aquest divendres, 10 d’abril, a les comarques de Tarragona. En les darreres 24 hores, hi ha hagut 43 casos nous de coronavirus i 8 morts al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. D’aquesta manera, la província acumula un total de 1350 casos i 128 defuncions a conseqüència de la Covid-19.

Si desglossem les dades per zones, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han confirmat 38 casos de SARS-CoV-2, elevant a 1.206 el nombre de confirmats acumulats. Del total, 246 es troben ingressats, dels quals 58 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives. Aquest divendres s’han registrat 8 noves defuncions i la xifra total de morts al Camp de Tarragona és de 118.

A la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre les xifres són més baixes. En les darreres 24 hores s’han confirmat 5 casos nous de coronavirus, que eleven el total d’acumulats a 144. D’aquests, 28 segueixen hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI. A la Regió Sanitària Terres de l’Ebre no hi ha hagut cap defunció, deixant en 10 el nombre de morts acumulades.

"🔴 Els ERTO a Tarragona es continuen frenant" "📱 La Generalitat estrena una nova eina d'informació per a mòbils sobre la Covid-19"