Es registren 6 nous casos de coronavirus i una trentena d'altes hospitalàries a la demarcació de Tarragona

En total, hi ha 2.544 contagis confirmats i 328 morts testades
S'ha informat d'una trentena d'altes hospitalàries | ACN
 
El Departament de Salut ha informat de nous casos de coronavirus a la província de Tarragona. En concret, en les últimes 24 hores s'han registrat 6 nous contagis a la regió sanitària del Camp de Tarragona, mentre a la de les Terres de l'Ebre no n'hi ha hagut cap. La xifra de contagis, després d'aquests nous positius, s'eleva fins a 2.544, 2.207 al Camp de Tarragona i 37 a l'Ebre.
Així mateix, pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap durant l'última jornada i, en total, es mantenen les 444 defuncions a la demarcació — 399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

La xifra ha augmentat considerablement pel que fa a les altes hospitalàries. En les últimes 24 hores el Departament de Salut ha informat de 32 persones que han superat la malaltia, totes elles a la regió sanitària del Camp de Tarragona. El total de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen als 1.260, 1.131 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen, amb 516 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 43 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.207 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 337 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 252 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 13 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.131 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Gran descens de les víctimes en carreteres de TGN durant els primers mesos del 2020" "Boom de Correus a Tarragona: la gran notícia que han donat quan ningú sho esperava"