Tarragona no registra cap mort per coronavirus, però certifica 9 positius nous

La demarcació acumula 2.455 contagis i 317 morts testades
Es registren 9 contagis de Covid-19 | TarragonaDigital

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han registrat 9 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. El Departament de Salut ho ha confirmat en l'últim balanç presentat aquest dijous al migdia. En total, la xifra de positius acumulats al territori s'eleva als 2.456 —2.125 al Camp de Tarragona i 329 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, en les últimes hores no se n'ha registrat cap i la xifra es manté a les 432 morts acumulades, entre sospitosos i confirmats.

Des de Salut s'ha informat que 3 nous pacients que han rebut l'alta i ja són 1.200 les persones que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.071 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, amb les darreres dades són 317 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 432 víctimes. En relació amb les residències, hi ha 496 positius confirmats de coronavirus, hi ha hagut un total de 86 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —84 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.125 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 329 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 480 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 246 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 120 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.071 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 388 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 44 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 302 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 29 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 120 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 84 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Preocupant: Es dispara la xifra de famílies a TGN que han de demanar ajuda a Càritas" "Balanç: Els nous ajuntaments de TGN compleixen el primer any després de les eleccions"