NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Imatge d'una persona amb mascareta sortint de l'Hospital Sant Joan de Reus

Dissabte 12: La Covid-19 es cobra dues vides més al Camp de Tarragona i es detecten 74 nous casos positius

El risc de rebrot a la regió segueix per sobre dels 150 punts | A l'Ebre les dades s'estabilitzen

La Covid-19 segueix trepitjant fort al territori. El Departament de Salut ha notificat, aquest dissabte 12 de setembre, un nou augment de casos significatiu a la regió sanitària del Camp de Tarragona, mentre que les dades a les Terres de l'Ebre mostren una tendència clara d'estabilització. En les darreres 24 hores s'han confirmat 74 nous casos positius a la demarcació de Tarragona, la gran majoria d'ells al Camp, i dues noves defuncions. El risc de rebrot segueix molt alt a Tarragona i es manté moderat a terres ebrenques.

El Camp de Tarragona és qui més preocupa. Ha concentrat les dues noves morts, i ja són 411 les persones que han perdut la vida per causa de la pandèmia. Des d'ahir han augmentat en 66 els casos de persones infectades, i el balanç acumulat és ara de 5.385 pacients detectats. La situació hospitalària actual també es complica amb un total de 77 persones ingressades i 10 a la UCI, un augment destacable respecte als 72 que restaven ingressats aquest divendres. El risc de rebrot baixa molt lleugerament fins als 154 punts, que és encara una situació de màxima alerta i de risc considerat com a molt alt per les autoritats sanitàries.

A les Terres de l'Ebre, la situació es manté estable i en les darreres 24 hores s'han confirmat vuit nous positius per Covid-19, fet que deixa el balanç total en 1.195 casos. Fins a 64 persones han perdut la vida després que ahir tampoc es registrés cap nova defunció, i la situació sanitària als hospitals no ha variat respecte a divendres: cinc pacients ingressats a planta i les UCI, afortunadament, buides. El risc de rebrot es manté al voltant dels 41 punts un dia més, un barem considerat de risc moderat-baix i amb aparença de control i estabilitat un dia més.


Comentaris

envia el comentari