Augmenten els casos de coronavirus: 16 positius a la demarcació de Tarragona en les últimes hores

No s'ha registrat cap defunció | El territori acumula ara 2.639 contagis i 329 morts testades
Les comarques de Tarragona no registren cap mort per coronavirus | àngel ullate

Arriben males notícies a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. El Departament de Salut ha fet públic el balanç del coronavirus i, aquest dimarts 14 de juliol, s'han registrat 16 nous positius arreu de la demarcació en les darreres 24 hores. En concret, se n'ha comptabilitzat 10 al Camp de Tarragona i 6 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia s'han reportat 2.639 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.263 al Camp i 376 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, l'últim informe de Salut no reporta cap nova mort al territori. Ara mateix són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, no se n'ha registrat cap a la demarcació. En aquest sentit, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara fins als 1.275, 1.146 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.263 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 376 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 474 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.146 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Atenció: Els productes que més han pujat de preu a les comarques de Tarragona" "Males notícies sobre la concessió de l'AP-7 i l'AP-2 a les comarques tarragonines"