Més d'un centenar de nous contagis i dues defuncions per tancar la setmana a la demarcació de Tarragona

A la regió de Tarragona continua augmentant lleugerament el risc de rebrot

Divendres amb dades negatives a la demarcació de Tarragona. La setmana es tanca amb més d'un centenar de nous contagis i més morts, concretament 117 positius més de coronavirus i dues defuncions que s'han produït a la regió sanitària de Tarragona. Des del març, a la demarcació hi ha hagut ja 7.070 positius de Covid-19 i 481 persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia.

A la regió sanitària de Tarragona és on, de nou, s'han detectat més casos. En total han estat 104 positius més de Covid-19 que eleven la xifra acumulada als 5.827 contagis. Les defuncions també han augmentat amb dues morts més i ja son 417 les persones que han perdut la vida pel coronavirus. El risc de rebrot segueix augmentant lleugerament a la regió tarragonina i se situa ja al 132,01, així com la velocitat de propagació del virus que també puja i està al 0,85. Segons el Departament de Salut, ara mateix als hospitals tarragonins hi hauria 65 persones ingressades i 11 a l'UCI.

A Reus la situació és molt millor que fa un mes, tot i que tampoc és positiva. Malgrat tot, ahir Salut va assegurar que l'evolució era bona i està previst que la setmana vinent s'aixequin les mesures especials decretades a causa de la situació d'alerta que es va viure a la capital del Baix Camp, tot i que hores després ha decidit prorrogar-les durant 7 dies més. En tot cas, avui les dades han deixat 27 nous positius que engreixen els casos acumulats fins als 1.359. També s'ha lamentat una nova mort des d'ahir i ja son 64 les persones que han perdut la vida. El risc de rebrot augmenta de nou i està al 171,58 i l'Rt puja al 0,80. A l'hospital, segons Salut, hi ha 22 ingressats i 2 persones a l'UCI.

A les Terres de l'Ebre la situació és molt millor i avui s'han reportat 13 nous casos i cap mort. En total des del març hi ha hagut 1.243 positius de Covid-19 i 64 defuncions. El risc de rebrot segueix sent mitjà i baixa respecte ahir i està al 54,76. L'Rt també baixa i es troba al 1,08. Finalment als hospitals ebrencs hi hauria 3 ingressats i 1 a l'UCI segons Salut.

"«Dotar de personal; baixar la ràtio i jornada continua»: la lluita de pares de TGN" "Última hora: Augmenten els morts i els contagis de Covid a TGN i l'Ebre avui"