Es disparen els nous positius de coronavirus amb 97 i les morts per sota de les 60

Les morts s'han disminuït a la meitat en 24 hores
Continua l'augment de morts a Tarragona | TarragonaDigital

El Departament de Salut torna a no portar bones notícies. Dos dies consecutius superant la xifra de morts del dia anterior. Un total de 21 morts entre dimarts i dimecres. Aquest dijous, la tònica no ha estat la mateixa que els altres dies i s’han sumat 6 noves morts a les 53 que hi havia des de l’inici de la crisi del coronavirus, elevant-se als 59 èxitus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els nous positius són més estables i la xifra és relativament baixa. Les últimes 24 hores des de Salut apunten que hi ha hagut 97 nous contagiats a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. El total d’infectats amb la Covid-19 és de 837.

No tot són males notícies als hospitals tarragonins. Aquest dijous s’ha vist una emocionant imatge de la primera alta d’un pacient amb coronavirus de la UCI a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. A les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres mèdics tarragonins encara hi ha ingressades 73 persones amb la malaltia. Així mateix, hospitalitzats hi ha 329 persones contagiades.

Sis èxitus per coronavirus

La regió sanitària del Camp de Tarragona i la de les Terres de l'Ebre ja sumen 837 casos de coronavirus i 59 morts per aquesta malaltia. En les últimes 24 hores, al Camp de Tarragona s'han confirmat 92 nous positius de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 729 el nombre de confirmats acumulats.Als hospitals de la regió sanitària hi ha 295 pacients ingressats, dels quals 64 ho estan a la UCI. Aquest dijous s'han confirmat 4 noves morts, elevant a 52 els èxitus acumulats. 

Pel que fa a la regió sanitària de Terres de l'Ebre hi ha hagut 5 persones contagiades per la Covid-19, elevant a 108 els casos confirmats. Així mateix, als hospitals ebrencs hi ha 34 persones hospitalitzades, 9 de les quals estan a la UCI. Després de dues morts a l'Ebre, s'eleven a 7 el nombre de morts en aquesta pandèmia.

"❗😖 Els ERTO no cessen: Més de 1.000 empleats a l'atur en un dia a TGN" "🔬GENIAL: El gran gest de les empreses químiques amb 4 hospitals de TGN"