Ja se superen els 2.800 positius: Les comarques de Tarragona sumen 38 nous casos de Covid-19

La demarcació acumula 2.837 contagis des de l'inici de la pandèmia
Tarragona suma 38 nous positius | cedida

El coronavirus no dona treva a les comarques de Tarragona. El Departament de Salut ha comunicat en un nou balanç que s'han sumat 38 nous casos de coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. En concret, a les comarques del Camp hi ha hagut 28 positius, mentre a l'Ebre n'hi ha hagut 10 en les últimes 24 hores. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.837 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.385 al Camp i 452 a l'Ebre.

Aquest dimecres, pel que fa a les defuncions, Salut n'ha registrat una a dins del balanç, en concret, a les Terres de l'Ebre.. Ara mateix, segons el balanç, són 446 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 46 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, n'hi ha hagut un parell de noves. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.281, 1.152 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 330 defuncions testades  

Ara mateix, són 330 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 446 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.385 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 452 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 4 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.152 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"La inversió milionària de la Generalitat en la construcció i millora d'escoles a TGN" "Insòlit: L'operari de caixers automàtics que va robar milers i milers d'euros a TGN"