Material per fer tests d'antígens (TA) a pacients en un espai habilitat.

Les comarques de Tarragona registren 101 nous casos de Covid-19 però cap defunció en les darreres 24 hores

El risc de rebrot al Camp de Tarragona se situa per sota dels 300 punts | Els pacients greus ingressats a les UCI van disminuint progressivament

La situació a les comarques de Tarragona es va estabilitzant, amb menys casos positius, menys defuncions i amb els hospitals més descongestionats. Les dades facilitades pel Departament de Salut indiquen que aquest diumenge, 22 de novembre, s'han registrat 101 nous casos de Covid-19 i cap defunció al Camp de Tarragona i l'Ebre, i les dades acumulades des de l'inici de la pandèmia és de 24.825 casos i 708 morts a causa del virus. Respecte els ingressos hospitalaris, als hospitals tarragonins hi ha, en aquests moments, 207 persones ingressades, 5 més que ahir, però es registren menys pacients greus a les UCI, ja que aquests es van recuperant i passen a planta. Des del canvi de sistema només es comuniquen les xifres a nivell de Catalunya, que reporten avui 514 pacients greus (-13) ingressats a les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels hospitals catalans.

Si desglossem les dades per regions sanitàries, el Camp de Tarragona suma 79 nous positius, que eleven la xifra d'acumulat als 19.734 des del mes de març. Pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap, així que es mantenen en 599. Respecte al risc de rebrot, continua baixant i aquest diumenge se situa per sota dels 300 punts, en 279 (-28), mentre que l'Rt es manté en 0,70. En relació amb els ingressos als hospitals del Camp de Tarragona, actualment hi ha 157 persones ingressades per Covid-19 (+4), sense dades concretes a les UCI. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, aquest dissabte hi ha hagut 22 nous positius cap mort, així que el balanç total se situa en 5.091 contagis i 109 morts acumulades des del començament de la pandèmia. El risc de rebrot segueix baixant i se situa ara en 211 (-4), amb una Rt que es manté en 0,66. En aquests moments hi ha 50 persones ingressades per coronavirus als hospitals ebrencs (+1), segons el Departament de Salut.

Les dades a les ciutats de Tarragona i Reus

La situació a les ciutats de Tarragona i Reus també millora. En ambdues ciutats cau el risc de rebrot, i a Tarragona se situa en 351 punts (-12) a Tarragona i en 355 punts (38) punts a Reus. Pel que fa a l'Rt, la velocitat de propagació del virus, és de 0,74 a Tarragona i de 0,67 a Reus.

Pel que fa a les dades de contagis a la capital del Tarragonès, se n'han registrat 25 de nous, que se sumen als acumulats i ja en són 4.394. No hi ha hagut cap defunció en les darreres 24 hores, així que la xifra es manté en 127 morts des de l'inici de la pandèmia. Als hospitals de la ciutat hi ha, actualment, 34 pacients ingressats per Covid-19 (+1).

A Reus s'han registrat, aquest diumenge, 19 nous casos de coronavirus i cap defunció, que situen les xifres acumulades en 5.442 casos i 98 morts des del mes de març. Pel que fa als ingressos, no hi ha variacions respecte dissabte, amb 41 persones a l'hospital amb Covid-19.


Comentaris