Una noia desa un paquet de mascaretes en una bossa

Dues morts per coronavirus a la regió de Tarragona i cap nou contagi

Les xifres totals són de 2.392 casos positius acumulats i 305 defuncions amb positiu confirmat

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre continuen amb bona direcció i en les últimes 24 hores no han registrat cap nou contagi per coronavirus. D'altra banda, però, el Departament de Salut ha confirmat dues noves morts per Covid-19 i s'arriba a les 305 morts  confirmades per la malaltia.

Pel que fa als positius a la demarcació de Tarragona, en les últimes 24 hores, la xifra es manté als 2.068  al Camp de Tarragona, sense nous contagis, i a les Terres de l'Ebre, es queda als 324 positius. En total, continuen els 2.392  contagis. Pel que fa als positius de residents en residències de gent gran, en l'últim recompte la xifra se situa en 477  casos totals —461 al Camp i 16 a l'Ebre.

En les últimes dades oficials diàries publicades pel Departament de Salut aquest diumenge, entre les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, hi ha hagut dues víctimes mortals a causa de la Covid-19. Totes dues al Camp. Des que va començar l'epidèmia, el global de les defuncions per coronavirus arreu de la demarcació de Tarragona és de 417 morts —375  al Camp i 42 a l'Ebre.

Amb el nou mètode de recompte, però, entre la regió sanitària del Camp de Tarragona, amb 290, i Terres de l'Ebre, amb 15, es comptabilitzarien 305  defuncions totals de casos positius confirmats per coronavirus. D'altra banda, n'hi hauria 85 al Camp i 27 a l'Ebre, que es compten com a èxitus sospitosos per Covid-19.

En les últimes dades s'han comptabilitzat 3 altes hospitalàries, totes elles a la regió sanitària del Camp de Tarragona. A les Terres de l'Ebre no queda cap pacient ingressat per coronavirus. En total, l'acumulat de pacients que ja han superat el virus a casa nostra s'enfila als 1.081.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.068 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 324 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 13.251 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3.894 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 461 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.847 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 769 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 240 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 23 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades:  10 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 960 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 122 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 375 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 290 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 79 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 35 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.