Més casos de coronavirus a Tarragona: Es confirmen 38 positius nous per la Covid-19

La demarcació acumula 2.959 contagis des de l'inici de la pandèmia
Tarragona registra 38 nous positius per coronavirus | ACN

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre cada cop estan més a prop dels 3.000 casos de coronavirus des de l'inici de la pandèmia. En l'últim balanç del Departament de Salut s'han registrat 38 nous casos positius a les comarques de Tarragona. En concret, 17 han estat al Camp de Tarragona, mentre 21 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.959 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.460 al Camp i 499 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions a causa de la Covid-19, Salut no n'ha registrat cap a dins del balanç d'aquest dissabte. Des de l'arribada de la Covid-19 a terres tarragonines, són 450 les víctimes mortals totals per aquesta malaltia a casa nostra —400 a Tarragona i 50 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, se n'ha registrat una de nova. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.283, 1.154 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 332 defuncions testades  

Ara mateix, són 332 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 450 víctimes.

En relació amb les residències, les xifres han augmentat en aquest últim balanç on s'ha registrat un positiu en cada una de les regions sanitàries. Amb aquest, s'acumulen ja 500 positius confirmats acumulats —475 al Camp i 25 a l'Ebre—

88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.460 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 499 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 475 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.154 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 50 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 18 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 32 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Afectacions als trens catalans per l'inici de les obres del Corredor Mediterrani" "Bones notícies: L'aeroport de Reus recupera una part del seu tràfic"