Les comarques de Tarragona no registren cap positiu ni cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores

La demarcació acumula 2.529 contagis i 328 defuncions testades
L'Hospital Joan XXIII de Tarragona, durant la crisi del coronavirus | Àngel Ullate

La regió sanitària del Camp de Tarragona s'ha llevat, aquest dijous 25 de juny, sense cap nova mort ni cap nou positiu per coronavirus, segons el balanç oficial diari facilitat pel Departament de Salut. Així doncs, el nombre total positius acumulats arreu del territori continua sent de 2.529 casos, 2.194 al Camp de Tarragona i 335 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, les víctimes acumulades a la demarcació són 444 —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre casos sospitosos i confirmats.

Respecte les altes, tampoc se n'ha registrat cap de nova en les últimes 24 hores, així que el total de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins són 1.221, 1.092 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

328 morts testades

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen, amb 514 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.194 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 335 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 499 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 253 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.092 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Els 12 municipis de TGN on s'han netejat els cursos fluvials per evitar desbordaments" "Gran iniciativa: La Diputació de TGN ofereix activitats gratuïtes als sanitaris"