Coronavirus: dues morts i cap nou contagi a les comarques de Tarragona

Arreu de la demarcació són 2.392 els casos positius acumulats i 307 les defuncions amb positiu confirmat
L'Hospital Sant Joan, en una imatge d'arxiu | Laia Solanellas

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre enceten la fase 2 amb noves dades positives: en les últimes 24 hores no han registrat cap nou contagi per coronavirus. D'altra banda, però, el Departament de Salut ha confirmat dues noves morts per Covid-19 al Camp de Tarragona, arribant així a les 377. Les Terres de l'Ebre, per la seva part, continuen sense noves defuncions provocades pel virus i el nombre total de víctimes arreu de la demarcació se situa en les 419377 al Camp i 42 a l'Ebre.

Pel que fa als positius a les comarques de Tarragona, en les últimes 24 hores la xifra es manté en 2.392 —2.068 al Camp i 324 a les Terres de l'Ebre. En relació amb els positius de residents en residències de gent gran, l'últim recompte oficial situa la xifra en un total de 477 casos acumulats—461 al Camp i 16 a l'Ebre.

Amb el nou mètode de recompte, però, entre la regió sanitària del Camp de Tarragona (292) i Terres de l'Ebre (15), es comptabilitzarien ara 307 defuncions totals de casos positius confirmats per coronavirus. D'altra banda, n'hi hauria 85 al Camp i 27 a l'Ebre que es compten com a èxitus sospitosos per Covid-19.

Amb les últimes dades s'ha registrat 1 alta hospitalària, a la regió sanitària del Camp de Tarragona. A les Terres de l'Ebre no queda cap pacient ingressat per coronavirus. En total, l'acumulat de pacients que ja han superat la malaltia a casa nostra s'enfila als 1.083.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.068 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 324 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos (determinats per professionals facultatius): 13.409 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3.964 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 461 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos sospitosos a residències: 1.847 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 769 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 240 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 23 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 961 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 122 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 377 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 42 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 292 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 114 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 79 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 35 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Atenció: Problemes a Rodalies per una fuita en un tren de mercaderies a TGN" "Última hora: No es registra cap contagi per coronavirus a Tarragona, però 2 morts"