GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Divendres negre a Tarragona: 18 morts per coronavirus i ja se situen a 77

S'eleven fins als 916 els casos positius a la demarcació
Balanç de morts i positius en coronavirus a la demarcació de Tarragona | TarragonaDigital

 

Nou capítol de la crisi del coronavirus a la demarcació de Tarragona. Després d’uns dies d’alts i baixos pel que fa a les dades de nous casos positius i morts, aquest divendres el balanç del Departament de Salut de la Generalitat, supera les darreres espectatives i es marca un nou rècord de morts en les últimes 24 hores.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre han situat el nombre de persones amb la Covid-19 a 916. El nombre de positius en les últimes 24 hores ha estat de 79 persones. La part més dura de la crisi del coronavirus està en les morts per aquesta malaltia. Abans del balanç del divendres, hi havia 837 morts pel virus. Avui, aquesta xifra s’ha situat a les 77, amb 18 èxitus el darrer dia. 

 

Les diverses imatges d’altes que s’han vist a les xarxes socials a les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels hospitals tarragonins, fan animar i tenir esperança donades aquestes xifres. La lluit, però, encara és llarga i als centres mèdics de la demarcació hi ha 324 persones, de les quals 72 estan a les UCI.

  

El pitjor dia a Tarragona

Cop dur a les comarques tarragonines amb una xifra rècord de morts. A la regió sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 76 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 805 el nombre de confirmats. Els contagiats del virus que estan als hospitals de la zona són 294, dels quals 64 estan ingressats a la UCI. Pel que fa a les morts, se n'han comptabilitzat 17, elevant a 69 el nombre d'èxitus acumulats.

 

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, només hi ha hagut 3 nous positius de la Covid-19, situant la xifra a 111 casos acumulats. De tots aquests, n'hi ha 30 hospitalitzats en centres mèdics ebrencs, dels quals 8 es troben a la UCI. Avui hi ha hagut 1 èxitus, elevant a 8 el nombre de morts.

 

Les altes, la part positiva

Cada cop en són més, però no suficients. Les UCI i els hospitals de les regions sanitàries de Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre van acomiadant els pacients que reben l'alta amb aplaudiments. Aquest divendres 7 persones han rebut l'alta després de vèncer la Covid-19. Superar la malaltia i tot l'esforç que s'hi dediquen als centres mèdics, és la part més positiva que hi ha en aquesta crisi.