Cauen els casos de coronavirus a Tarragona: 36 de nous i només 1 mort

Les xifres totals a la demarcació són de 952 casos i 78 morts
Bones notícies sobre les dades de coronavirus a Tarragona | ACN

 

Després d'un divendres negre amb 18 morts, arriben dades esperançadores sobre els nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona. Segons ha informat el Departament de Salut, aquest dissabte s'han confirmat 36 nous casos de coronavirus i una sola defunció al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Les xifres totals són de 952 casos positius i 78 morts.

 

Pel que fa a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, s'han confirmat 35 nous casos de coronavirus, elevant a 840 el nombre de confirmats. Del total d’acumulats, 265 es troben ingressats, dels quals 67 mantenen ingrés a l’UCI. Aquest dissabte la Regió Sanitària Camp de Tarragona no ha comptabilitzat cap defunció i per tant es manté en 69 el nombre de morts acumulats.

 

Respecte la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, tan sols hi ha hagut un cas nou confirmat de coronavirus, elevant a 112 el nombre de casos. Dels acumulats a l'Ebre, n’hi ha 30 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI. Avui hi ha hagut una mort a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre elevant a 9 el nombre de morts acumulades.