Coronavirus Discover

Covid-19: 33 nous positius a les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l'Ebre

De nou, no s'ha reportat cap defunció

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre acomiaden la setmana laboral sumant més casos positius de Covid-19. Aquest divendres, 7 d'agost, el Departament de Salut ha comunicat que s'han sumat 33 casos positius més a les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l'Ebre, el que augmenta el total global a la demarcació en 3.528 positius. De nou, no s'ha hagut de lamentar defuncions i per tant la xifra de difunts acumulats es manté en les 449 persones.

Dos nous ingressos als hospitals i un pacient més a l'UCI a Tarragona

Si ens fixem en les dades per regions sanitàries, a la de Tarragona els casos positius d'aquest divendres han estat 25, deixant l'acumulat des de l'inici de l'emergència sanitària en els 2.802 contagis. El risc de rebrot continua augmentant i si ahir era del 52,39, avui és de 56,55, considerat mitjà, i amb una lleugera tendència a l'alça. La taxa de confirmats per PCR és del 25,04 per cada 100.000 habitants, més elevada que la de dijous, i finalment la Rt continua pujant i se situa ja en l'1,17.

De nou, no s'ha reportat cap nova defunció a la regió tarragonina i fins ara han mort 394 persones per Covid-19. Pel que fa a la situació als hospitals, hi ha hagut dos nous ingressos i ara mateix hi ha 14 pacients, i també s'ha sumat una persona més a l'UCI, pel que ara en són 3 en situació complicada. La mitjana d'edat dels contagiats és de 34,56 anys.

El risc de rebrot es desinfla a l'Ebre

A la regió sanitària de l'Ebre, avui els positius per coronavirus han continuat baixant després d'uns dies de força moviment. S'han hagut de sumar 8 positius confirmats per PCR, que fan augmentar a 726 els contagis de Covid-19 a la zona des de l'inici de l'emergència sanitària. Tampoc hi ha hagut defuncions, i el total acumulat és de 55 difunts per coronavirus.

La bona notícia la trobem en la dada sobre el risc de rebrot, que feia dies que se situava a l'alça i avui ha baixat al 148,78. L'Rt també continua desinflant-se i es troba ara en l'1,18, amb tendència a la baixa. Els positius confirmats per PCR a l'Ebre són 60,96. També hi ha hagut moviment als hospitals ebrencs, ja que s'ha sumat un pacient més ingressat i ara en són 11, i també a l'UCI hi ha una persona més, en total 4. La mitjana d'edat dels casos positius és de 44,42 anys.


Comentaris