GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

S'incrementen a 44.678 treballadors a l'atur pels més de 8.000 ERTO a Tarragona

En un dia, el nombre de treballadors afectats per un Expedient de Regulació Temporal de d'Ocupació ha crescut en 23.500 a Catalunya
Tarragona supera els 44.000 treballadors afectats pels més de 8.000 ERTO | Àngel Ullate

 

Les empreses davant la situació de crisi del coronavirus estan realitzant expedients reguladors temporals d'ocupació (ERTO) de força major. El Departament de Treball, però, és l'encarregat d'acceptar o no aquests expedients de les empreses. A Catalunya, el balanç d'ERTO se situa aquest dimecres als 76.048, afectant 571.363 treballadors d'empreses catalanes.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Creixement més lent dels ERTO a Tarragona

Els expedients reguladors temporals d'ocupació (ERTO) cada cop són menys a la demarcació de Tarragona. El creixement és molt més lent que el d'aquest dimarts i es van reduint. La diferència és poca pel que fa a expedients realitzats, però major si ens referim a treballadors.

 

A la regió de Tarragona, dividida per Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, el Departament de Treball indica que el balanç d'ERTO s'eleva fins als 44.678 treballadors afectats i 8.307 expedients realitzats. L'increment ha estat menor que els altres dies, ja que avui només hi ha hagut 852 empleats als quals se'ls ha aplicat l'ERO temporal i hi ha hagut 334 empreses que han realitzat l'ERTO. En el cas dels expedients, en són una dotzena menys que ahir dimarts, mentre que els treballadors s'han reduït a la meitat, ja que se'n van veure afectats 1.582.

 

A les comarques del Camp de Tarragona hi ha 37.209  treballadors afectats pels 6.416 ERTO que s'han realitzat a la zona, mentre que a les Terres de l'Ebre hi ha 1.891 expedients fets que han portat a l'atur 7.469 persones.