Raquel Sans i Guerra, cap de llista d'ERC a la demarcació de Tarragona per a les elecions al Parlament del 14 de febrer del 2021

ERC publica la llista electoral per Tarragona per al 14-F, encapçalada per Raquel Sans

«Tenim una llista preparada per guanyar les eleccions al Parlament per primera vegada a Tarragona», assegura Sans

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya va aprovar aquest dissabte, 12 de desemebre, la llista electoral amb les candidates i candidats de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer de 2021, encapçalada per la diputada Raquel Sans Guerra. És una llista «oberta, paritària i representativa del territori i del país, com ens diu l’Oriol Junqueras que cal fer-ho, perquè així és més fàcil que les polítiques públiques tinguin una mirada més global i inclusiva», explica Sans. La candidata assegura que «tenim una llista preparada per guanyar aquestes eleccions per primera vegada a Tarragona».

La llista està conformada per 18 persones candidates i 10 suplents i es tracta d'una llista cremallera i representativa de totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Des d'ERC apunten que recull les diferents sensibilitats territorials i socials i és una mostra de la feina d'Esquerra Republicana per seguir ampliant el seu projecte de país i poder esdevenir la força majoritària.

A la cap de llista, Raquel Sans Guerra, l’acompanya en la quarta posició com a independent designat per l’Executiva Nacional l’ex diputat socialista al Parlament Carles Castillo Rosique. Se suma al projecte com a «clar exponent d’aquell sector d'esquerres i republicà del nostre territori que defensa el dret a l'autodeterminació dels pobles» afirma Sans.

Cal destacar la presència de l’alcalde de Tarragona Pau Ricomà Vallhonrat tancant la llista en la divuitena posició, i també la inclusió del militant Sergi Moncunill Hurtado com a darrer suplent en representació del col·lectiu de persones amb discapacitat, del qual en vol ser la veu pública reivindicativa durant la propera campanya electoral.

La llista d'ERC de la demarcació de Tarragona per al 14-F

 1. Raquel Sans i Guerra (Tarragonès), diputada al Parlament i vicesecretària general de Dones d’ERC.
 2. Lluís Salvadó i Tenesa (Montsià), diputat al Parlament, vicesecretari general de Coordinació Interna d’ERC i exalcalde de la Ràpita.
 3. Irene Aragonès i Gràcia (Baix Camp), regidora a Mont-roig del Camp i presidenta de la federació regional d’ERC al Camp de Tarragona.
 4. Carles Castillo i Rosique (designat per l’Executiva Nacional), exdiputat al Parlament pel PSC i exregidor a Tarragona.
 5. Maria Jesús Viña i Ariño (Baix Ebre), regidora a Tortosa.
 6. Oriol Pallissó i Balanyà (Conca de Barberà), regidor a Montblanc i president de la federació comarcal d’ERC a la Conca de Barberà.
 7. Irene Fornós i Curto (Baix Ebre), diputada al Parlament i regidora a Bítem.
 8. Ivan Faccia i Serrano (Baix Penedès), exregidor a Cunit i membre de la Sectorial d’ERC de Seguretat i Protecció Civil.
 9. Eva Ferran i Roig (Baix Camp), directora dels Serveis Territorials de Justícia al Camp de Tarragona i presidenta de la secció local d’ERC a Reus.
 10. Marc Bigordà i Prió (Alt Camp), alcalde dels Garidells i conseller comarcal de l’Alt Camp.
 11. Elisabeth Racionero Gassull (representant de Jovent Republicà), portaveu de Jovent Republicà al Camp de Tarragona i regidora a Almoster.
 12.  Alfons Montserrat i Esteller (Montsià), diputat al Parlament, exdirector d’IDECE i exalcalde d’Alcanar.
 13. Josepa Granell i Sardà (Tarragonès), militant del Morell.
 14. Manel Launes i Llop (Ribera d’Ebre), militant de Móra d’Ebre.
 15. Laia Pie i Dols (Alt Camp), regidora a Vilabella i presidenta de la federació comarcal d’ERC a l’Alt Camp.
 16. Jordi Aixalà i Jansana (Priorat), exalcalde de Torroja del Priorat i membre de l’executiva de la federació comarcal d’ERC al Priorat.
 17. Maria Jesús Ardèvol Gironès (Terra Alta), regidora a la Fatarella.
 18. Pau Ricomà i Vallhonrat (Tarragonès), alcalde de Tarragona.

Suplents

 1. Gemma Carim i Gironès (Ribera d’Ebre), alcaldessa de Vinebre i presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

 2. Jean-Marc Segarra i Mauri (Tarragonès), director dels Serveis Territorials d’Educació al Camp de Tarragona.
 3. Maria Dolors Garri i Riambau (Tarragonès), militant de Torredembarra.
 4. Joan Aubanell i Sabaté (Terra Alta), regidor a Gandesa.
 5. Arnau Guasch i Girona (Baix Camp), alcalde de Vinyols i els Arcs i conseller comarcal al Baix Camp.
 6. Neus Guiu i Cervelló (Montsià), gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre.
 7. Toni Gilabert i Rodríguez (Baix Ebre), regidor a l'Aldea i conseller comarcal al Baix Ebre.
 8. Judit Pere i Cantó (Conca de Barberà), regidora a Montblanc i membre de les Sectorials d’ERC de Benestar Social i de Cooperació.
 9. Juan Carlos Bel i Carbó (Baix Ebre), regidor a Deltebre i membre de les Sectorials d’ERC de Societat de la Informació i de Medi Ambient.
 10. Sergi Moncunill i Hurtado (Baix Camp), militant de la Selva del Camp i membre de les Sectorials d’ERC de Benestar Social i d’Unió Europea i Política Internacional.

Comentaris
Rosaura
Recordeu que el número 2 per tarragona, Lluís Salvadó i Tenesa, és el que proposava contractar per Consellera d'Ensenyament "A la que tenga las tetas más gordas se lo das y ya está". Seguidament Marta Rovira tuitejava "Les paraules de Lluís Salvadó són inapropiades i no es corresponen a l'ideari d'@esquerra_ERC. ". I ara pemi con a segon de llista. Feu memòria abans de votar i ERC SEGUEIX AIXÍ, QUE VAS PER BON CAMÍ.