Estudiants de medicina i infermeria comencen a ajudar en centres de salut i residències de Tarragona i l'Ebre

La borsa de voluntaris del Col·legi de Metges per fer tasques no assistencials té gairebé 400 inscrits
Estudians de medicina i infermeria ja arriben als centres de salut | TarragonaDigital

Els estudiants de medicina i infermeria que s'han inscrit per fer tasques voluntàries no assistencial han començat a ajudar als centres de salut. Són sis les residències de gent gran que han demanat ajuda dels estudiants voluntaris, que poden donar suport a metges i infermers interns.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

També es dona suport a quatre CAP per reforçar l'atenció telefònica, davant l'augment de consultes que es reben amb relació a la Covid-19. Altres voluntaris ajuden als hospitals a recopilar informació sobre el coronavirus, a fer bases de dades de seguiment i controls dels contagis o trobar l'origen de la infecció.

La borsa compta actualment amb 370 estudiants de la branca de les ciències de la Salut disposats a donar un cop de mà en aquesta pandèmia. Uns 140 serien estudiants de medicina, 130 d'infermeria i una trentena de metges són interns residents. La resta són d'especialitats com fisioteràpia, nutrició i dietètica o psicologia.

"🔴BASF comença a produir hidrogel desinfectant per donar-lo als hospitals de TGN" "❗ Més de 44.000 treballadors a l'atur pels més de 8.000 ERTO a TGN"