El Port de Tarragona exhaureix les entrades de la passejada gratuïta en Golondrina

Les entrades s'han esgotat en qüestió d'hores

El Port de Tarragona ha exhaurit les entrades de l'activitat gratuïta 'Descobreix el Port!' amb Golondrina, que es van posar a la venda abans-d'ahir, 15 de juliol. En menys de 48 hores l'entitat portuària ha rebut més de 1.500 sol·licituds per realitzar la visita guiada en vaixell.

En conseqüència amb això, el formulari que es podia emplenar a través de la pàgina web del Port per efectuar la sol·licitud, ha quedat desactivat.

Descobrir els racons del Port 

L'activitat 'Descobreix el Port' consisteix en una passejada en barca pel Port de Tarragona per conèixer com és el complex per dins i «redescobrir la ciutat i el Port de Tarragona des del mar», segons s'ha detallat des de l'entitat.

Des del 20 de juliol al 24 de setembre, la Golondrina partirà de la Vila Marinera del Serrallo i anirà mar endins per, com si es tractés d'un conte, transportar als passatgers pels molls, instal·lacions i el barri mariner des d’una visió diferent. El passeig el conduirà una veu en off que anirà narrant les anècdotes i curiositats de cada indret.

Com ja va detallar el Port, les passejades es realitzaran en grups de 15 persones amb diferents franges horàries, de dilluns a diumenge durant, inclosos festius a les 11 del matí. També s'organitzarà una segona franja, de dilluns a divendres, excepte festius, a les sis de la tarda o a les vuit del vespre.

Des del Port de Tarragona s'han mostrat molt agraïts per la gran acceptació i l'èxit que ha tingut la proposta i han detallat que «L’objectiu del Port és continuar fent possible la interrelació Port i Ciutat, no com a dos mons desconeguts sinó com a complementaris».

"Adif avisa: «Importants» afectacions al servei de Rodalies per obres aquest estiu" "Última hora: Els nous positius de coronavirus no tenen fre a Tarragona"