La FEHT demana celeritat a les administracions perquè arreglin les zones turístiques afectades pel temporal

L'entitat confia que es destinaran els recursos necessaris perquè estigui tot a punt per Setmana Santa

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) ha reclamat «celeritat» a les administracions perquè arreglin les zones turístiques que han quedat malmeses pel temporal Glòria. El portaveu de l'entitat, Xavier Guàrdia, ha expressat la seva preocupació per l'estat que ha quedat el destí turístic, tant la Costa Daurada com les Terres de l'Ebre. Guàrdia s'ha mostrat confiat que ajuntaments, Generalitat i Estat «esmerçaran esforços i pressupostos» per tal que estigui tot a punt per a la Setmana Santa, coincidint amb l'inici de la temporada turística a la demarcació de Tarragona.

 

Guàrdia ha apuntat que la situació a les Terres de l'Ebre i el Delta de l'Ebre preocupa «extraordinàriament» els empresaris. «És un destí turístic molt important per nosaltres», ha assenyalat, i ha lamentat l'estat de les platges i els passejos marítims a tota la costa de la demarcació. També ha reconegut que hi ha zones de l'interior que han quedat tocades pel temporal.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

«Les empreses fan el possible per posar-se al dia»

El portaveu de la FEHT no s'ha atrevit a fer un balanç dels danys als establiments turístics perquè «molts estan tancats» i en alguns casos encara no coneixen en detall el grau d'afectació. Això sí, ha avançat que els càmpings, «sobretot els d'interior o els que toquen a la costa, han tingut problemes». Tanmateix, ha indicat que «les empreses fan el possible per posar-se al dia i tenir una altra vegada el servei i l'allotjament a disposició dels clients».

 

Amb tot, s'ha mostrat confiat que la resposta de les autoritats serà positiva a l'hora d'invertir per arranjar els desperfectes. «L'administració sap de la importància de tenir-ho tot en marxa perquè el turisme és un dels motors més importants que té el país en l'àmbit econòmic, i entenc que hi esmerçaran esforços i pressupostos», ha finalitzat.

 

 

També et pot interessar