Gairebé 25.000 seients programats per Setmana Santa a l'Aeroport de Reus

El mes de març, l'Aeroport de Reus va tancar amb menys de 5.000 passatgers
L'Aeroport de Reus té previstos uns 25.000 seients per les vacances de Setmana Santa | ReusDiari.cat
 

Durant els dies de Setmana Santa, que aquest any s'estén del divendres, 12 d'abril, fins al dilluns, 22 d'abril, l'Aeroport de Reus té programats uns 25.000 seients. Més concretament, durant aquest període de vacances, està previst que s'enlairin un total de 132 avions amb un total de 24.506 passatgers

 

Els caps de setmana seran els dies de més activitat

Els dies amb una major afluència seran el dissabte, 20 d'abril, amb més de 3.600 seients previstos. El segueix el pròxim dissabte, 13 d'abril, amb quasi 3.000 seients. Pel que fa al pròxim diumenge, 14 d'abril, i el diumenge, 24 d'abril, hi ha més de 2.600 seients programats. Així doncs, aquests dies seran els que tindran una activitat més elevada. 

 

Pel dissabte, 20 d'abril, hi ha previstos un total de 20 vols, mentre que el pròxim dissabte 13 d'abril, està previst que hi hagi 16 vols. Pel que fa als diumenges 14 i 24 d'abril, hi haurà un total de 14 vols. Les destinacions més sol·licitades i on hi haurà una activitat més alta són Dublín, Manchester i Eindhoven. 

 

L'Aeroport de Reus millora dades respecte als mesos anteriors

L'Aeroport de Reus va tancar el passat mes de març amb unes dades molt baixes. Durant el mes de març l'Aeroport de Reus va operar un total de 1.155 vols amb 4.782 passatgers.

 

Pel que fa als mesos anteriors, les dades tampoc són massa positives. Durant el mes de gener, gairebé uns 6.000 passatgers van trepitjar l'Aeroport de Reus i el mes de febrer ho van fer uns 4.000. En total, fins al mes de març, van passar menys de 15.000 persones per la terminal de Reus. Amb l'arribada de la Setmana Santa i de la temporada d'estiu aquestes xifres comencen a remuntar. 

 

Destacar que, aquest any, l'Aeroport de Reus ha estrenat dues noves rutes per aquesta temporada: Londres-Southend i Gdansk, a Polònia. Les dues rutes estan operades per l'aerolínia Ryanair i estaran operatives de l'abril a l'octubre. Des del passat 2 d'abril, l'Aeroport de Reus va recuperar la ruta cap a la ciutat holandesa d'Eindhoven.