Una vintena de trens de l'R15 no podran circular entre Tarragona i Reus els pròxims dos caps de setmana

El servei s'interromprà per unes obres a la via entre Reus i Vila-seca i s'habilitaran autobusos perquè els usuaris puguin fer el trajecte per carretera
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies. | Cedida

 

Canvis en el servei ferroviari pels dos pròxims caps de setmana en el servei de Rodalies entre Tarragona i Reus. Unes obres en les vies entre Vila-seca i Reus obligarà a interrompre durant unes hores la circulació dels trens de l'R15 entre ambdues estacions. En total, seran una vintena de combois que es veuran interromputs per aquests treballs que executarà Adif. Per completar els trajectes, Rodalies substituirà el servei per carretera i posarà a disposició dels usuaris autobusos que connectaran les estacions de tren de Tarragona, Vila-seca i Reus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons ha informat Rodalies, l'afectació es produirà els dissabtes 28 de setembre i 5 d'octubre, en l'últim tren del dia, i els diumenges 29 de setembre i 6 d'octubre, fins al migdia. En total, seran vint els trens que no podran circular entre Tarragona i Reus en ambdues direccions, deu cada cap de setmana.

 

En sentit sud, el servei serà l'habitual des de Barcelona fins a l'estació de Tarragona. Allà, els viatgers hauran de baixar del tren i agafar un autobús que els portarà a les estacions de Vila-seca i de Reus, des d'on sortiran els serveis en direcció a Riba-roja d'Ebre en els horaris habituals. En sentit nord, els usuaris de la línia que agafin el tren a Reus o Vila-seca tindran autobusos que faran el trajecte directe fins a Barcelona o amb parades intermèdies fins a Sant Vicenç de Calders. Mentrestant, els trens completaran el servei normal des de l'estació de Tarragona.

"🔴ATENCIÓ: Novetats sobre els pares del nadó maltractat de Montblanc 7 mesos després" "🛒 LLISTA: Els súpers més barats de Reus!"