ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

La URV incrementa els descomptes a les targetes de transport per a estudiants i personal

Les bonificacions afecten les targetes T-MES, T-10/30 i T-50/30 | Les noves reduccions s'apliquen des del setembre
L'aturada de l'EMT del Campus Catalunya, a la porta de la facultat de Lletres de la URV | Cedida

 

Els estudiants i personal de la Universitat Rovira i Virgili (URV) es podrà beneficiar de més descomptes en mobilitat a partir d'aquest mes de setembre, segons han acordat la URV i l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona. Els nous preus volen «afavorir la mobilitat de la comunitat URV en transport públic» amb mirada sostenible, defensen.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les bonificacions afecten les targetes T-MES, T-10/30 i T-50/30 —les més freqüents, especialment en el transport en autobús pel territori—. El descompte vigent fins ara era del 10% per als membres de la comunitat universitària, i ara pujarà al 15% als títols de zona 1 i 2 —els més propers a l'àrea metropolitana de Tarragona— i al 20% en els casos que abasten les zones 1, 2 i 3 —l'opció més àmplia—.

 

Els nous descomptes afectaran les targetes de mobilitat de l'ATM al Camp de Tarragona, especialment per als autobusos

Aquests nous descomptes van a càrrec de la mateixa universitat, i per obtenir-los cal comprar o recarregar aquestes targetes al punt d'Atenció al Client de l'ATM, a l'estació d'autocars de la Imperial Tarraco, i presentar el carnet de la URV per acreditar la pertinença, acadèmica o laboral, a ella. En els casos dels nous alumnes encara sense carnet, podran presentar la matrícula del curs actual.

 

Aquests ajuts es complementen a la nova oferta reforçada d'autobusos per evitar transbords i facilitar la xarxa de transport per accedir físicament a la universitat, i que també entren en vigor amb l'inici del mes de setembre. Segons la URV, en aquests moments més de 3.200 estudiants i treballadors de la universitat tenen aquestes targetes de transport públic actives, dels quals més de 1.000 les fa servir de forma habitual.

 

També et pot interessar