A la venda 250.000 vols de Ryanair per 9,99 euros

A Reus hi ha ofertes per volar fins a Londres
A la venda 250.000 vols de Ryanair per 9,99 euros | ACN

Ryanair ja ha donat el tret de sortida a la seva 'Cyber Week'. L'aerolínia ha llançat una gran oferta per viatjar entre aquest mes de desembre i el febrer de 2020, la qual durarà fins a aquesta mitjanit de dimarts.

Així mateix i fins al 3 de desembre, l'aerolínia irlandesa anirà posant diverses promocions en aquesta setmana de 'Black Friday' i 'Cyber Monday' a la pàgina web de ryanair.com.

Milers de vols per menys de 10 euros

Aquesta és la tercera promoció de la 'Cyber Week' de Ryanair, que durarà un total de deu dies i s'aniran anunciant diferents promocions de la seva companyia a la seva web fins al 3 de desembre.

La directora de vendes i màrqueting, Alejandra Ruiz, ha informat que «les ofertes són cada vegada millors», el dia en què s'han posat a la venda 250.000 seients des de 9,99 euros. Aquesta promoció, però, només estarà disponible fins aquesta mitjanit. 

Reus-Londres per 9,99 euros

En l'oferta de Ryanair també hi haurà vols que sortiran des de l'Aeroport de Reus. En la promoció de la companyia irlandesa hi ha inclòs bitllets per aquest reduït preu entre la ciutat de Reus i Londres. Concretament, per arribar a l'Aeroport de Stansted. 

"🚢BRUTAL DADA: El Port de TGN augmenta el tràfic marítim fins als 27,8 milions de tones" "❗Els camioners tarragonins se sumen a la querella contra els CDR"