El Port de Tarragona acollirà la cimera de creuers més important de la Mediterrània l'any 2021

Aquest dijous, 11 de juliol, ha tingut lloc la reunió trimestral de la Taula Institucional de Creuers
Ha estat la primera Taula Institucional de Creuers amb Pau Ricomà com a alcalde de Tarragona | Cedida

El Port de Tarragona acollirà la cimera sobre el món dels creuers més important del Mediterrani —l'Assemblea de MedCruise— durant el primer semestre de l'any 2021. Així ho ha anunciat l'Autoritat Portuària aquest dijous, 11 de juliol, després de la reunió trimestral de la Taula Institucional de Creuers on s'apleguen els màxims representants de les institucions i empreses que capitalitzen el turisme de la Costa Daurada.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Taula es reuneix un cop cada tres mesos i ha centrat la seva feina a analitzar, valorar i raonar sobre la promoció internacional de la Costa Daurada des de tots els vessants: creuers, hostaleria, institucions, Port Aventura... És un equip que encapçala el president del Port, Josep Maria Cruset, en xarxa amb ajuntaments com el de Tarragona i Reus, cambres de comerç, Patronats de Turisme, la Federació Empresarial d'Hostaleria de Tarragona (FEHT), el parc temàtic Port Aventura o el director del centre de recerca Eurecat, entre altres personalitats.

 

El MedCruise 2018, la reunió on es van presentar els últims avenços dels creuers del Mediterrani

El Port de Tarragona ha celebrat la confirmació com a seu del MedCruise 2021, on consideren que se'ls obre una gran oportunitat empresarial a escala mundial. De fet, la darrera cimera d'aquestes característiques va tenir lloc a Turquia a finals del 2018 i va ser el punt de trobada de més de 150 empresaris per tractar els últims avenços del món dels creuers o marcar les línies mestres per al present i futur d'aquest model de negoci més enllà del Mar Mediterrani.

 

Des de l'Autoritat Portuària esperen que la cita de Tarragona mantingui aquest volum de primera magnitud. Com a curiositat de la Taula Institucionals on s'ha anunciat la notícia, ha estat la primera amb la presència del nou alcalde de Tarragona, el republicà Pau Ricomà, ja en representació del consistori de la ciutat.

 

També et pot interessar