GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Port de Tarragona celebra una jornada de difusió del seu pla d'autoprotecció

L'acció, que es repetirà el 12 de març, ha comptat amb la presència dels Bombers, la Guàrdia Civil, la Policia Portuària, Prevenport, Parcs Químics i Salvament Marítim
Imatge de la jornada de difusió del pla d'autoprotecció del Port de Tarragona | Port de Tarragona

 

 

El Port de Tarragona, en coordinació amb Capitania Marítima, ha celebrat avui dimecres, 6 de març, una jornada de difusió del seu pla d’autoprotecció (PAU), equips d’intervenció i direcció de l’emergència, a la sala de conferències portuària.

 

Tal com han apuntat des del port tarragoní, l’objectiu d’aquesta acció és oferir «una visió de conjunt del PAU», així com la presentació d’un marc general «de les actuacions que els diferents grups d’intervenció duen a terme en cas d’emergència».

 

 

 

La bona coordinació, fonamental per afrontar emergències

En aquestes situacions, la coneixença dels objectius i necessitats de cada grup que actuant és fonamental a l’hora de coordinar les diverses intervencions en incidents i emergències, i «redunda en una major eficiència en la seva gestió i adequada resolució».

 

Aquesta jornada, que es repetirà el pròxim dimarts, 12 de març, compta amb la participació de la Policia Portuària, la Guàrdia Civil, Prevenport, Parcs Químics de Seguretat, els Bombers de la Generalitat i Salvament Marítim.

 

 

La gestió d'un problema portuari a través d'un cas pràctic

En les diferents intervencions, i mitjançant el plantejament d’un cas pràctic d’emergència com a fil conductor, s’han plasmat les diverses decisions que cada grup implicat desenvolupa en l’actuació i la gestió d’una emergència portuària.

 

 

També et pot interessar: