Jornada Portes Obertes del 28 de febrer a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de Tarragona

Gran èxit d'afluència a les portes obertes de la Universitat Rovira i Virgili

Un total de 2.137 persones s'han interessat pels estudis de la URV

El passat  de 28 de febrer, abans de començar l'estat d'alarma a tot l'estat, la Universitat Rovira i Virgili va celebrar les jornades de portes obertes de manera presencial. Aquesta setmana passada, entre els dies 7 i 9 de maig, ho han fet a través de la xarxa. Una mesura adaptada a la situació actual, però que ha permès arribar a nous públics

Les xifres de persones que s'han registrat per visitar la URV  telemàticament ha superat el nombre del 2019. En total, hi ha hagut 2.137 persones que s'han inscrit per interessar-se per l'oferta formativa del centre universitari: 692 al febrer i 1.445 a les portes obertes virtuals al maig, gairebé el 30% més que l'any passat, que van inscriure's 1.510 persones per a les quatre jornades que es van fer. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La URV  ha ofert un ventall de possibilitats en aquestes portes obertes virtuals, on es podia mirar l'oferta de graus, màsters  i doctorats. L'interès majoritari, però, va ser pels graus amb un 78,4%. Més de la meitat de les persones que es van interessar procedien de Tarragona, però també d'altres territoris de parla catalana. Un 6,7% de les persones provenien de llocs internacionals.

Durant els 3 dies que van celebrar-se les portes obertes virtuals, les diferents facultats i escoles van mostrar als visitants els seus ensenyaments els van atendre a través dels xats i també amb conferències. A més de la formació, els visitants van interessar-se per la preinscripció, les beques, l’orientació universitària i la Prova d’Accés a la Universitat. La facultat amb un major nombre de persones interessades va ser la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.