Una doctora de Joan XXIII, premi 芦J贸venes Investigadores 2019禄 per la seva recerca sobre el virus de la SIDA

Anna Rull 茅s investigadora a l'hospital de Tarragona i a l'Institut Pere Virgili (IISPV)
La doctora Rull ha guanyat un premi de 10.000 euros com a jove investigadora | Cedida

La doctora Anna Rull, de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i l'Institut d'Investigaci贸 Sanit脿ria Pere Virgili (IISPV), ha rebut aquesta setmana el premi 芦J贸venes Investigadores 2019禄 que atorga el grup de recerca GESIDA, especialitzat en estudis i investigacions sobre el virus de la SIDA. Rull 茅s especialista en la recerca d'aquesta mat猫ria i ha rebut una dotaci贸 econ貌mica de 10.000 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

El jurat ha decidit premiar la doctora Rull 芦per seguir investigant sobre la immunogen猫tica i la immunopatog猫nia de la infecci贸 per VIH禄, expliquen, i 茅s una forma de recon猫ixer la traject貌ria, el curr铆culum i el valor de la recerca de la doctora de Joan XXIII en els darrers anys. Un dels treballs m茅s destacats de Rull 茅s un article que ha esdevingut ja la base de sol路licituds de patents internacionals, si b茅 el camp d'actuaci贸 茅s molt ampli.

La investigadora Anna Rull ha rebut el premi anual de la GESIDA

La doctora Rull ha rebut el premi del grup de recerca GESIDA | Cedida

El premi neix amb la voluntat de donar suport 芦al desenvolupament de l铆nies de recerca innovadores i prometedores禄 en l'脿mbit del virus de la SIDA, adre莽at a investigadors de perfil jove d'arreu de la geografia espanyola. De treballs i recerques com els de la doctora Rull d'espera que obrin la porta a 芦aportar solucions als ciutadans a l'hora d'afrontar els grans reptes de futur禄 en l'脿mbit de les ci猫ncies de la salut.

"鉁廜FICIAL: Donaran m茅s beques menjador aquest curs a TGN. Com aconseguir-les?" "馃彔GRAN OPORTUNITAT: A la venda m茅s d'un centenar de cases a TGN a un preu molt econ貌mic"