El projecte Nutrisalt busca potencials saludables en plantes del Camp de Tarragona

Nutrisalt s'ha presentat al Tech4Good Congress de Barcelona que enguany s'ha centrat en la biotecnologia
Imatge de la pon猫ncia d'Antoni Caimari al Tech4Good Congress, BioTech i GreenTech | Cedida

 

Les plantes del Camp de Tarragona s贸n fortament potencials i des del projecte Nutrisalt investiguen en la recerca d'ingredients amb potencials saludables que provinguin d'aquelles parts de les plantes que no s'aprofiten, com seria l'avellaner, el taronger, la vinya o la pomera, arbres del Camp de Tarragona. En aquest marc el projecte Nutrisalt, ha estat presentat al Tech4Good Congress 鈥攅l f貌rum anual que organitza el centre tecnol貌gic Eurecatel de Barcelona鈥 l'estat que es troba aquest projecte d'Especialitzaci贸 i Competitivitat Territorial.

 

El Tech4Good Congress es va realitzar al CaixaForum de Barcelona el passat 13 de juny   | Cedida

 

El projecte Nutrisalt s'ha presentat al Tech4Good Congress

Un dels objectius del projecte 茅s millorar els aspectes de la salut de les persones a trav茅s de l'obtenci贸 d'estractes amb potencial de les plantes. El director de l'脌rea de Biotecnologia d'Eurecat, Antoni Caimari, ha donat a con猫ixer els subproductes de la ind煤stria agroaliment脿ria com closques, pellofes o pinyols d'esp猫cies del Camp de Tarragona.

 

Nutrisalt manifesta que els productes de baix valor econ貌mic derivats de la ind煤stria aliment脿ria i agr铆cola es poden reaprofitar i revalorar obtenint ingredients bioactius a partir d'ells.

 

Tech4Good Congress se centra en la biotecnologia 

Aquest projecte s'ha presentat al congr茅s Tech4Good, ja que enguany arriba a la segona edici贸 centrant-se en la biotecnologia i les tecnologies netes sota el lema 芦Un futur m茅s saludable per a les persones i el planeta禄. Concretament en la Sostenibilitat i productivitat aliment脿ria, la Sostenibilitat, el medi ambient i l'economia circular i en l'Economia circular i salut.

 

Antoni Caimari va exposar el projecte Nutrisalt | Cedida

 

Nutrisalt es basa en l'especialitzaci贸 i la competitivitat

El projecte Nutrisalt 茅s una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Reus amb la implicaci贸 d'Eurecat, la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundaci贸 URV i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroaliment脿ria (IRTA); tamb茅 compta amb la col路laboraci贸 del teixit empresarial, com el Cl煤ster de Nutrici贸 i Salut AINS, aix铆 com de diferents ajuntaments del Camp de Tarragona.