Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies

Restablert el servei ferroviari entre Picamoixons i Sant Vicenç de Calders de l'R13

Adif acaba els treballs entre Valls i Salomó que van començar el 19 d'abril

Retorn a la normalitat. Després d'iniciar les obres el passat 19 d'abril, Renfe ha anunciat el restabliment del servei ferroviari a la línia R13  aquest dilluns, 24 de maig.. La xarxa ferroviària que uneix Lleida i Barcelona estava en obres entre els municipis de Valls i Salomó, fet que obligava a tenir el tram entre Sant Vicenç de Calders i Valls - La Plana - Picamoixons.


Durant el període que han durat les obres, des de Renfe s'ha ofert un servei alternatiu per carretera en el tram afectat. Aquest canvi comportava un important increment del temps de viatge respecte al trajecte que es feia en tren.

L'últim mes, Renfe  ha reforçat la informació als usuaris mitjançant el personal d'atenció al client i dispositiu preveia la incorporació de persones d'informació per orientar i guiar els clients. Així mateix, s'ha reforçat la cartelleria i els missatges en teleindicadors, estacions, trens i megafonia per facilitar les coses als usuaris. 

Les obres que ha fet Adif  entre els municipis de Valls i Salomó han estat per millora la infraestructura en la xarxa ferroviària després de quedar malmesa a causa del temporal Filomena.