Imatge d'arxiu de passatgers baixant d'un avió de Ryanair l'any 2010 a l'Aeroport de Lleida-Alguaire

Ryanair restableix dotze rutes a Reus com a part del calendari d'estiu del 2020

En total, la companyia reobrirà cent trajectes a Catalunya | Espanya és, ara mateix, una de les destinacions de vacances més buscades pels turistes europeus

La companyia aèria de baix cost Ryanair ha anunciat que restableix cent rutes amb sortida o arribada a Catalunya com a part del calendari d'estiu del 2020 després de l'aturada per la pandèmia de la Covid-19. Algunes de les connexions estaran disponibles a partir del 21 de juny. 52 de les rutes tindran sortida o arribada a Barcelona, 36 a Girona i 12 a l'Aeroport de Reus. L'empresa addueix que les dades de tràfic del seu web indiquen que Espanya és una de les destinacions de vacances més buscades pels turistes europeus. La directora de comunicació de Ryanair per a Espanya i Portugal, Susana Brito, ha celebrat poder «contribuir a la recuperació econòmica regional».    

Les connexions europees

Segons el web de la companyia, la dotzena de rutes reusenques que Ryanair posarà en marxa aquest estiu connectaran el Camp de Tarragona amb els aeroports de Birmingham, Bristol, East Midlands, Liverpool, Manchester, London Southend i London Stansted, al Regne Unit; Cork, Dublín i Shannon, a Irlanda; Eindhoven, als Països Baixos; Brussel·les Charleroi, a Bèlgica; Gdansk, a Polònia; i Frankfurt-Hahn, a Alemanya.


Comentaris