Restaurants Sols Repsol Comitè d'Experts AEHT

Els sis restaurants amb Sol Repsol de la província de Tarragona ja formen part del Consell d'Experts de l'AEHT

En l'acte d'aquest dimarts, Ana Ruiz, del Restaurant AQ de Tarragona, i Joan Gómez, del Restaurant Miramar de Cambrils, han rebut la simbòlica jaqueta de cuina de l'AEHT

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol han presentat aquest dimarts l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la província. Fins al dia d'avui, el Consell d’Experts estava format pels cinc restaurants amb Estrella Michelin de la demarcació i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí, però l’AEHT ha volgut, amb aquesta iniciativa, atorgar també protagonisme als establiments guardonats amb la distinció Sol Repsol.

Els dos nous membres que avui s’han adherit al Consell d’Experts són Ana Ruiz, del Restaurant AQ de Tarragona, i Joan Gómez, del Restaurant Miramar de Cambrils. En l'acte d'aquest dimarts també han estat presents Arnau Bosch, de Can Bosch; Rubén Antonio Campos, del Rincón de Diego; Jeroni Castell, de Les Moles; i Fran López, del Villa Retiro, representants dels altres quatre establiments amb la distinció Sol Repsol, que ja formaven que ja formaven part del Consell d’Experts perquè també tenen la distinció Estrella Michelin.

AEHT Sols Repsol
Joan Gómez i Ana Ruiz, al centre de la imatge, acompanyats per Francesc Pintado, de l'AEHT, i Josep Bertran, de Repsol. | Cedida

El president de l'AEHT, Francesc Pintado, ha assegurat que «avui és un dia molt especial perquè ampliem el consell incorporant dos nous Sols Repsol». En la seva intervenció, Pintado ha volgut agrair a Repsol la seva aposta per la gastronomia de qualitat al territori. Per la seva banda, Ana Ruiz i Joan Gómez han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança dipositada en els seus respectius establiments i en el reconeixement que suposa per a la seva feina.

Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, juntament amb Francesc Pintado, han fet entrega de la jaqueta de cuina de l’AEHT a l’Ana Ruiz i al Joan Gómez com a mostra de benvinguda al Consell d'Experts que, actualment, està format per «vuit personalitats destacades i representatives de l’excel·lència del sector de la gastronomia i la restauració a la província de Tarragona».

Aliança entre l'AEHT i Repsol

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència. Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb la incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

Sols Repsol AEHT
Aquest matí s'han exemplificat l'aliança entre l'AEHT i Repsol. | Cedida

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d'excel·lència culinària i mostra del vincle i del suport de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal.


Comentaris