El Tinglado 2 és la seu temporal del Museu del Port fins que finalitzin les obres de reforma

Les obres del Museu del Port estan previstes per finalitzar abans del 2021
L'objectiu al Tinglado 2 és reproduir el discurs museístic mostrat fins ara al Museu del Port | Àngel Ullate

El Tinglado 2 forma part dels espais gestionats pel Port de Tarragona i és un dels edificis on més s'ha conservat l'essència d'una antiga nau portuària amb el terra, les parets i les portes industrials.

Des del seu inici com a espai urbà cap a l'any 1980, el Tinglado 2 del Moll de Costa, antic magatzem de mercaderies, s'ha dedicat a l'organització d'exposicions d'art contemporani i d'avantguarda

A hores d'ara, el Museu del Port es troba immers en la reforma integral i en el disseny d'una nova i més atractiva museística adaptada al nou temps. Per aquest motiu, i a partir del passat 11 de setembre, el Tinglado 2 funciona com a seu temporal d'aquest emblemàtic espai cultural tarragoní.

L'objectiu és reproduir el discurs museístic mostrat fins ara al Museu del Port. Els àmbits de la història portuària a més del món de la pesca i l'esport conformen tota l'exposició temporal. Només entrar a l'exposició, la llum del far dona la benvinguda als visitants, i a continuació s'exposen diversos tipus de vaixells i sistemes de propulsió. L'activitat comercial del Port en l'actualitat també hi és present mitjançant la projecció de vídeos realitzats amb motiu del 150è aniversari de la Junta d'Obres del Port de Tarragona.

Les obres del Museu del Port estan previstes per finalitzar abans del 2021 | Àngel Ullate

L'horari del Tinglado 2 continuarà sent el que hi havia al Refugi 2, seu original del Museu, amb un horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores des del mes d'octubre i fins al mes de maig de 2021. A més, els diumenges i festius està obert d'11 a 14 hores i els dilluns romandrà tancat.

Si vols llegir més informació sobre el Port i conèixer els pròxims esdeveniments, fires i jornades, visita el web oficial del Port de Tarragona.
 

"Comença el curs universitari de la Covid: Les mesures que la URV ha posat en marxa" "Crida a tots els sanitaris: L'advertiment que acaba de llençar el Col·legi d'Infermeres"