La URV organitza tallers científics per a més d'un miler de joves

Tenen lloc aquesta setmana en quatre campus de la Rovira i Virgili | Arriben en el marc de la Setmana Europea del Codi
La URV participa en la Setmana Europea del Codi amb tallers que arribaran a un miler d’alumnes | Cedida

 

Amb motiu de la Setmana Europea del Codi, la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha decidit obrir-se a més d'un miler d'alumnes tarragonins de primària i secundària fins al pròxim divendres, 18 d'octubre. Ho farà a través de diversos tallers científics, tecnològics, matemàtiques i d'enginyeria amb l'objectiu de promoure l'interès i el coneixement per aquestes branques acadèmiques.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els tallers s'imparteixen a quatre campus diferents de la universitat pública de la regió: Tarragona, Reus, Vila-seca i Tortosa. Les iniciatives seguiran fins al mes de desembre amb una altra fase de tallers aplicats i un concurs de projectes. En total, hi participen un total de 23 centres del territori, en una iniciativa on destaquen aspectes com la programació, la creativitat, les competències digitals o la domòtica.

"El caos s'apodera de la Rambla de Tarragona després de la concentració a la Plaça Imperial" "❗ ATENCIÓ: 1.400 dones denuncien violència masclista aquest any a Tarragona"