ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Primera afectació pel coronavirus a la URV: suspeses les pràctiques dels alumnes en centres assistencials

La universitat tarragonina confirma que la resta d'activitats acadèmiques presencials es mantenen

El coronavirus afecta el normal funcionament de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, que aquest dimarts ha decidit suspendre temporalment les pràctiques de tota mena que els alumnes dels diferents centres universitaris tarragonins duen a terme als centres assistencials del sistema sanitari català. Aquesta decisió s'ha pres després d'una reunió entre la rectora de la URV, Maria José Figueras, amb responsables de les institucions sanitàries i els responsables dels ensenyaments d'aquest àmbit

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En un correu electrònic enviat a tota la comunitat universitària aquest migdia, la universitat afirma que «quan finalitzi el període de suspensió, la URV reprogramarà, sempre que sigui possible, les activitats acadèmiques i externes afectades». Fonts universitàries han confirmat que els alumnes afectats per la mesura són estudiants de psicologia, medicina i ciencies de la salut, infermeria i fisioteràpia. Així mateix, podria haver algun cas en estudiants d'economia, relacions laborals i administració i direcció d'empreses. Alhora, la institució ha explicat que la resta d'activitats acadèmiques presencials es mantenen.

 

Per tal de seguir la informació actualitzada sobre l'afectació del COVID-19 a la comunitat universitària, la URV recomana consultar la web de la universitat.

 

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana