Donació de material sanitari de la Xarxa Santa Tecla

Gran acció humanitària: La Xarxa Santa Tecla envia material sanitari a Senegal

Ha col·laborat amb l'ONG Ayuda Contenedores | S'utilitzarà en hospitals i escoles del país africà

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla ha fet una gran acció sanitària col·laborant amb l'ONG Ayuda Contenedores. Material sanitari utilitzat als centres assistencials de l'agrupació sanitària i encara estava en bon estat s'ha donat a l'entitat sense ànim de lucre, que té gran experiència en l'enviament d'ajuda humanitària a països del tercer món. Així doncs, el material utilitzat als centres de la Xarxa serà reaprofitat en hospitals i escoles  de la República del Senegal

El material sanitari enviat al Senegal

Des de la Xarxa Santa Tecla s'ha enviat una gran quantitat de material sanitari. El lot  està format per 15 cadires de rodes, 4 llits abatibles motoritzats, 9 vacuòmetres, 1 cardiotocògraf, 6 lliteres, 2 bressols de maternitat, dos canviadors bressol, suports de sèrum, agafadors de llits hospitalaris, cadires diverses i pissarres que estaven emmagatzemades en un parc logístic del Polígon Riuclar de tarragona. 

A mitjan mes de maig, voluntaris de l'ONG el van recollir i, després de catalogar-lo, confirmaven l'enviament del material a les zones més necessitades del Senegal, on ses gaudirà d'un segon ús en centres sanitaris i escolars del país. 

El fet de col·laborar amb entitats com  Ayuda Contenedores, les quals contribueixen desinteressadament a la distribució d'ajuda humanitària i al reaprofitament dels recursos de primera necessitat, és una gran satisfacció  per a la Xarxa Santa Tecla.