La Xarxa de Santa Tecla habilita telèfons per evitar aglomeracions als CAP

Per a les àrees de Vila-seca, Calafell, el Vendrell, l'Arboç, Torredembarra i Tarragona Llevant
La Xarxa de Santa Tecla habilita telèfons per evitar aglomeracions als CAP | Angel Ullate

 

La Xarxa de Santa Tecla ha posat en marxa una sèrie de telèfons a disposició de la ciutadania per evitar aglomeracions d'usuaris a les sales d'espera dels centres d'atenció primària del Baix Penedès i del nord del Tarragonès. L'organització insta tothom «a quedar-se a casa i no desplaçar-se als centres de salut si no es tracta d'un cas urgent».

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Són sis telèfons que corresponen a sis Àrees Bàsiques de Salut, les de Vila-seca, Calafell, el Vendrell, l'Arboç, Torredembarra i Tarragona Llevant. Per casos urgents que requereixin una actuació presencial, es farà a càrrec d'equips especialment constituïts «per atendre la població amb màximes mesures de prevenció i seguretat», ha informat l'organisme. També es potenciarà l'atenció domiciliària.

 

A banda, per ajudar a descongestionar els centres de salut, es desprogramaran visites i proves diagnòstiques no urgents.

Més notícies de la categoria Àrea Metropolitana